Drama in Tinca. A  murit directoarea adjuncta a Liceului din localitate

UPDATE: COMUNICAT

Pacienta Ș.A. s-a prezentat prin UPU, in data de 06.10.2018 la pranz, pe sectia de boli infectioase cu suspiciunea de toxiinfectie alimentara. Se interneaza in urma consultului de specialitate. In data de 08.10.2018 ora 1500, starea pacientei se agraveaza brusc si se transfera la ATI in stare deosebit de grava. S-au luat masuri agresive de resuscitare specifice in astfel de cazuri, insa bolnava nu raspunde manevrelor terapeutice, decedand in data de  de 09.10.2018 ora 1100. Pacientul Ș.V.  se afla in continuare pe sectia ATI in stare grava cu prognostic rezervat.

Comunitatea locala din Tinca este in stare de soc dupa ce  directoarea adjunctă a Liceului „Nicolae Jiga” din localitate  a decedat, ieri,  iar soţul său se află în spital, în stare gravă. Medicii de la Spitalul Gavril Curteanu au transmis un comunicat in care anunta că în acest moment nu pot fi individualizate, din punct de vedere medical, circumstanţele concrete şi cauzele decesului pacientei.  Tot ce se banuieste este ca cei doi soti s-au intoxicat cu otravă pentru şoareci.

Ei  s-au prezentat sambata la Spitalul Judeţean acuzând greţuri şi vărsăturiiar ulterior  au fost transferaţi la Spitalul Municipal. Femeia de 49 de ani a murit ieri  iar bărbatul este in stare foarte  grava.

Parchetul  a deschis o ancheta iar  poliţiştii şi procurorii au facut cercetari la locuinta celor 2. „Există un dosar, se efectuează cercetări, însă nu sunt suspiciuni de omor. Cauza morţii urmează să fie stabilită de către medicii legişti”, a declarat procurorul Maria Cotrău, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

 

Distribuie informația
Alte știri