Droguri la Bors. Comunicatul Politiei de Frontiera

În data de 07.08.2016, în jurul orei 03.45, la Punctul de Trecere a Frontierei Borş, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român S.R., în vârstă de 21 ani, domiciliat pe raza judeţului Bihor, la volanul unui autoturism marca Audi, înmatriculat în România. Împreună cu acesta mai călătorea o persoană de sex masculin.

Având suspiciuni cu privire la comportamentul celor două persoane, poliţiştii de frontieră bihoreni au efectuat un control amănunţit asupra persoanelor şi autoturismului, ocazie cu care au descoperit, ascunsă în trusa medicală a autoturismului, aflată în cotiera din spate, 4 plicuri ce conţineau o substanţă vegetală uscată şi mărunţită, de culoare verzuie, în greutate de 73,72 gr, care a reacţionat pozitiv la testarea preliminară, fiind posibil a fi canabis. La cercetări, bărbatul a declarat că substanţa vegetală îi aparţine şi că a procurat-o de la un cetăţean marocan din Italia, contra sumei de 250 euro, pentru consumul propriu. Substanţa vegetală a fost ridicată şi va trimisă spre expertizare la un laborator de de specialitate.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunii de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive, cazul fiind preluat de către procurorii D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Oradea în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie informația
Alte știri