Droguri la mic dejun/ Un șofer a fost depistat, marți dimineață, în Lugașu de Jos în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive

Marți, 10 ianuarie a.c., la ora 09.48, pe D.N.1 în localitatea bihoreană Lugașu de Jos, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier au depistat în trafic un bărbat de 25 de ani, din municipiul Galați, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism.

În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că bărbatul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv.

Celui în cauzăi-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Distribuie informația
Alte știri