Drum lin spre stele, Miruna!

Multe, multe lacrimi, flori si o durere ce nu poate fi cuantificata. Cam asa a aratat si momentul celui de-al doilea stalp din Capela Oraseneasca ridicat pentru Miruna Pirja, oficiat, joi seara, de 8 preoti.

Zborul atat de frumos al tinerei de 18 ani s-a frant intr-o zi de iarna pe DN 1, in judetul Cluj, pe raza localitatii Poieni. Dupa o luna petrecuta pe pat de spital in coma, Miruna a pierdut lupta cu viata. Tanara a fost eleva in clasa a XII-E a Colegiului National Em Gojdu, avand-o diriginta pe prof Anita Luncan.

Vineri, 30 martie, de la ora 15.00, in Capela Hasas va avea loc slujba de inmormantare, iar o ora mai tarziu va fi condusa pe ultimul drum. Ii vor fi alaturi familia, rude, prieteni dar si gojdistii care s-au mobilizat exemplar imediat dupa tragicul accident.

Unul dintre ei a scris “Intr-o zi de primavara, prietena mea,
MIRUNA, a trecut intr-o alta dimensiune, lasand in urma ei doar amintiri frumoase. Cuvintele si-au pierdut sensul si sigur nu pot alina durerea si tristetea familiei ei si nici macar pe-a noastra. Drum lin printre stele, prieten drag si odihna vesnica”.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri