Drumul de legătură Autostrada Transilvania-Oradea, deschis circulației în martie

Foto Asociația Pro Infrastructura/ facebook

Bihorul este tot mai aproape de Autostrada Transilvania. Lucrările la acest proiect important au ajuns în ultima fază: semnalizările, marcajele, stâlpii de iluminat, balustrade de protecție.

Conform anunțului făcut de Direcția Regională de Drumuri Cluj, responsabilă de lucrări, până la sfârșitul lunii martie cei 19 km de drum vor fi deschiși traficului.

„Este unul dintre cele mai importante proiecte pentru Oradea și județul Bihor, asigurând conexarea cu rețeaua europeană de autostrăzi. Mulțumesc CNAIR, DRDP Cluj, constructorilor de la Strabag și tuturor celor care și-au adus contribuția pentru ca lucrările să se apropie de final”, spune pe pagina sa de socializare Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor.

Proiectul tehnic al acestui drum a fost realizat de Primăria Oradea, în 2018, pe baza unui parteneriat încheiat cu CNAIR. Lucrările au fost contractate de CNAIR, iar DRDP Cluj a fost mandatată să le gestioneze.

Proiectul este finanțat din fonduri europene prin programul Infrastructură Mare gestionat de Ministerul Transporturilor.

Distribuie informația
Alte știri