Drumul expres oradean se poate finaliza. E asigurarea data de ministrul Alexandru Razvan Cuc – VIDEO

Drumul expres oradean se poate finaliza. Ministrul Alexandru Razvan Cuc sustine ca s-a rezolvat deblocarea unei situatii ce trena de mai bine de un an. Oficialul prezent, vineri, in Bihor, spune ca in cursul acestei saptamani s-a aprobat inchirierea suprafetei de 13 800 mp de catre autoritatea locala, urmand ca in zilele urmatoare sa se semneze protocolul dintre Regionala CFR, proprietara terenului, si administratia oradeana. In aceste conditii, proiectul drumului expres se poate finaliza.

La acest moment, soseaua, ce trece pe la baza dealurilor, se termina, brusc, in gardul amprizei CFR din strada Ana Ipatescu. In etapa urmatoare, actualul drum, paralel cu calea ferata, urmeaza sa fie prelungit, ajungand pana la giratia de la Magazinul Real din Episcopia. Proiectul va fi derulat incepand cu aceasta toamna si se va intinde pe o perioada de doi ani.

La finalizarea lui, se doreste descongestionarea circulatiei pe traseul Magazinul Crisul – Gara CFR – B-dul Stefan cel Mare, creandu-se astfel o legatura mai buna intre zona de deal si iesirea inspre Ungaria si respectiv, Satu Mare.

Distribuie informația
Alte știri