Drumul județean dintre Balc și limita cu județul Sălaj va fi reabilitat

Drumul județean care pormește de la ieșirea din localitatea Balc, de la intersecția cu Almașu Mare, până la limita cu județul Sălaj va fi reabilitat. Sectorul de drum face parte din DJ 190G și are o lungime de 3,4 km.

Starea de viabilitate a acestui tronson nu este corespunzătoare pentru desfășurarea circulației rutiere în condiții de siguranță, asfaltul fiind într-o stare degradată. Totodată, elementele de scurgere a apelor se află într-o stare precară, fiind colmatate sau distruse.

Partea carosabilă proiectată a drumului are o lățime de 5,5 metri, cu două benzi și acostamente de 0,75 metri fiecare. Pentru consolidarea drumului și asigurarea scurgerii apelor sunt proiectate, printre altele, podețe tubulare, drenuri longitudinale și parapete de siguranță cu protecție ridicată.

Conform studiului de fezabilitate (SF), valoarea totală a proiectului este de 31.556.293,62 lei, inclusiv TVA. SF-ul a fost realizat de firma SC PROIECT CONSTRUCT REGIUNEA TRANSILVANIA SRL.

Indicatorii tehnico-economici au fost aprobați în ședința ordinară a Consiliului Județean Bihor din data de 28 aprilie.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri