DSP Bihor angajează personal medical în contextul pandemiei de coronavirus. Înscrierea, până luni, ora 12

Foto: rfi.ro

Direcția de Sănătate Publică a Județului Bihor organizează o selecție pentru ocuparea mai multor posturi. Înscrierea se va face până la data de 13 aprilie, ora 12.

Posturile pentru care se vor face selecția sunt următoarele: un post medic primar/specialist specialitatea epidemiologie pentru Compartimentul de supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile; două posturi de medic primar/specialist, domeniul medicină, grupa de specialități medicale sau chirurgicale, în cadrul Compartimentului de supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile pentru monitorizarea stării de sănătate a persoanelor aflate în centrele de carantină; 6 medici primari/specialiști specialitatea medicină de familie sau medici medicină generală cu drept de liberă practică în cadrul Compartimentului de supraveghere epidemiologică, pentru asigurarea triajului epidemiologic în vămi; 12 asistenți medicali generaliști sau asistenți medicali principali generaliști (nu debutanți), în cadrul Compartimentului de supraveghere epidemiologică, pentru asigurarea triajului epidemiologic în vămi; 2 farmaciști cu drept de liberă practică, în cadrul Compartimentului de supraveghere epidemiologică, pentru distribuire echipamente protecție, produse biocide în punctele de trecere a frontierei și în locațiile centrelor de carantină; 2 medici primari / specialiști specialitatea medicină de laborator, în cadrul Laboratorului de diagnostic și investigare în sănătate publică, pentru asigurarea activității de recoltare probe biologice în vederea diagnosticării cu noul virus SARS-CoV-2; 2 asistenți medicali de laborator sau asistenți medicali principali de laborator (NU DEBUTANȚI), în cadrul Laboratorului de diagnostic și investigare în sănătate publică, pentru asigurarea activității de recoltare probe biologice în vederea diagnosticării cu noul virus SARS-CoV-2.

,,Contractul individual de muncă se încheie pentru o perioadă determinată de cel mult două luni și poate fi prelungit succesiv până la împlinirea termenului de 6 luni de la data angajării. Nu se vor încadra persoanele care desfășoară activitate în alte unități sanitare sau alte unități”, a precizat Dr. Țîrț Dorel, purtător de cuvânt.

Documentele necerase pentru înscriere pot fi accesate integral pe site-ul DSP Bihor la adresa http://www.dspbihor.gov.ro.

Distribuie informația
Alte știri