Dubla amicală a baschetbaliștilor orădeni cu KK Igokea Aleksandrovac. Doar la un meci e permis accesul publicului

Meciul dintre CSM CSU Oradea și KK Igokea Aleksandrovac programat pentru vineri (14.09), cu începere de la ora 16:30, se va desfășura cu ușile închise. Accesul publicului nu va fi permis la cel de-al 2-lea meci dintre amintitele echipe întrucât acesta va fi de fapt un antrenament comun.

Decizia a fost luată în condițiile în care efectivul echipei orădene este subțiat atât de faptul că doi jucători se află în programul echipei naționale a României, cât și de problemele medicale cu care se confruntă Sean Denison, respectiv cea personală a lui Sean Barnette.

Primul meci dintre CSM CSU Oradea și KK Igokea Aleksandrovac, programat pentru joi (13.09), cu începere de la ora 17:00, se va disputa cu public. Accesul va fi liber, fiind permis de la ora 16:15.

Acestea vor fi ultimele meciuri de pregătire pentru CSM CSU Oradea, pentru ca pe 20 și 22 septembrie 2018, să aibă loc primele meciuri oficiale din sezonul 2018/19, adversar fiind Karhu Basket din Finlanda. Jocurile din formația scandinavă fac parte din primul tur preliminar al Basketball Champions League 2018/19, prima manșă având loc în Finlanda, iar cea de-a 2-a la Oradea.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri