Dublă cetățenie pentru românii din Spania/ Marcel Ciolacu: ”Am stabilit ultimele detalii”

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele al PSD, a avut sâmbătă, la Roma, o întâlnire cu prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez, cu care a discutat „ultimele detalii” privind acordarea dublei cetăţenii pentru românii care trăiesc în Spania. Ciolacu spune, într-un mesaj pe Facebook, că în curând acest deziderat al românilor din Spania va deveni realitate.

Am avut astăzi o întâlnire cu președintele Consiliului de Miniștri din Spania, Pedro Sanchez, în care am discutat despre proiectele comune pe care le au Spania și România.

Am profitat de ocazie pentru a-i mulțumi premierului spaniol pentru sprijinul oferit de Președinția Spaniei la Consiliul UE în vederea aderării României la spațiul Schengen pe cale aeriană și maritimă la finalul lunii martie.

Totodată, am stabilit împreună ultimele detalii privind acordarea dubleicetățenii pentru românii care trăiesc în Spania. În curând această dorință a românilor din Spania o să devină realitate ca urmare a eforturilor făcute de cele două partide social democrate din Spania și România.

Distribuie informația
Alte știri