Duel România-Slovacia în Cupa Națiunilor la futnet. Partida are loc la Salonta

Reprezentativa tricoloră de futnet a României va susține ultimul test major înainte de Campionatul Mondial ce va avea loc la Cluj-Napoca, la mijlocul lunii viitoare (16-18 noiembrie). Va avea loc, sâmbătă, 6 octombrie, în Sala de sport Nicolae Talpoș din Salonta, de la ora 13.00. Conform regulamentului, partida se va compune din două meciuri de simplu, două de dublu și unul de triplu.

Naționala României se bazează pe jucătorii echipei locale Tengo (Georgel Bobiș, Darius Nagy, Alex și Vasile Sorean jr., Denis Purjea) alături de care au mai fost convocați pentru acest duel și componenți ai echipei JSF Cluj-Napoca (Alin Bălan și Florin Bozga). România și Slovacia au oferit partide spectaculoase și în cadrul Europenelor de anul trecut, dar și la Mondialele din 2016, desfășurate la Brno, acolo unde finalele s-au desfășurat ”cu casa închisă”, 3300 de spectatori aplaudând la scenă deschisă prestația jucătorilor ajunși în careul de ași.

În primul meci al Cupei Națiunilor, România a dispus de Cehia, la Cluj-Napoca, scor 3-2. Astfel, o nouă izbândă a tricolorilor, indiferent de scor, le-ar asigura întâietatea în clasamentul competiției, indiferent de rezultatul ultimului duel, între Cehia și Slovacia.

Distribuie informația
Alte știri