Duelul politic al saptamanii : Ghilea vs PSD

Senatorul PNL le-a dat joi sfaturi electorale  social-democratilor si i-a sugerat presedintelui PSD Bihor Ioan Mang sa candideze la Primaria Oradea.

„Sunt vreo 6 asa-zis candidati pentru Primaria Oradea, pe care PSD-ul i-a anuntat in diferite etape. Niciunul dintre ei , dintre informatiile pe care le am, nu depaseste 5 la suta. Intr-o situatie de genul acesta, este normal ca presedintele organizatiei sa-si asume aceasta raspundere” a spus Ghilea in conferinta de presa a PSD, dand de inteles ca liderii partidului i-ar fi sugerat si ei lui Mang acelasi lucru.

Replica PSD a venit intr-un comunicat de presa. „Recent vopsitul liberal, Gavrila Ghilea aplica tactica minciunii, invatata de la PNL” contraataca social democratii care, ii dau la randul lor sfaturi parlamentarului : „Când senatorul Ghilea mai dorește să se refere la PSD … să privească în oglindă, care se pare că nu se sparge când iși vede chipul dimineața, și să o lase mai încet cu principiile liberale în care crede probabil atât cât îi este de folos în permanenta lipeală de funcții politice și/sau demnități publice.”

Distribuie informația
Alte știri