Duminică, la Era Park Oradea – „Animalele… au talent”

Actorii Companiei teatrale orădene Trendart-Comoara cu Povești Oradea au început anul în forță, cu repetiții și înregistrări în studio pentru noul spectacol „Animalele… au talent”, piesă scrisă de Csuri Emese, care e şi semnatara scenografiei. Este vorba despre un spectacol de teatru-divertisment atât pentru copii, cât și pentru părinți și bunici.

Pe ritmul lui Ceaikovski, al Marşului lui Radeţki, pe timpii Nunţii lui Figaro sau în paşi de samba, spectatorii vor gusta din plin noua piesă a Companiei teatrale „Comoara cu povești” Oradea. Regia artistică a spectacolului este semnată de Marius Aron și Nora Tiu, mixaj și înregistrare studio: ing. Veres Laszlo. Management: Marius Aron & Eric Christian Aron. Din distribuție fac parte actorii: Nora Tiu Chiriac, Loredana Ionaș, Daniel Teszler și Carla Manea.

Premiera spectacolului va avea loc duminică, 2 februarie, de la ora 11.00, la Era Shopping Park Oradea (Calea Aradului, nr. 62), în Sala de evenimente. Toți cei interesați sunt așteptați cu drag la spectacol. Intrarea este liberă!

Alte știri