După 12 ani, deputatul Ioan Mang va fi schimbat din funcția de lider al filialei PSD Bihor

În urmă cu câteva luni s-au tot vehiculat zvonuri privind iminenta schimbare a liderului PSD Bihor, Ioan Mang. Au fost însă repede dezavuate de staff-ul său. Nemulțumirile în filiala însă existau și era multe discuții pe la colțuri.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a trecut sâmbătă, 14 ianuarie la Oradea, unde s-a întâlnit cu primarii din organizație, parlamentarii (Ioan Mang, deputat și președintele PSD Bihor, și senatorul Florian Bodog) și cei doi secretari de stat, Felix Cozma și Aurel Mohan. La final a declarat doar „că vom construi frumos, adăugând despre alegerile din organizația județeană că „exact când vor fi necesare le vom face”.

Luni, 30 ianuarie apare o postare pe pagina de facebook a lui Ioan Mang, care clarifica un lucru: debarcarea liderului PSD Bihor.

„A început ședința Consiliului Politic Național al PSD, ultima la care particip în calitate de președinte al PSD Bihor.

Pentru cei care nu știu despre ce este vorba, voi rămâne în PSD și voi sprijini organizația PSD Bihor în continuare, atât cât mi se va cere sprijinul, în rest mă voi ocupă de activitatea parlamentară.

Toate cele bune tuturor!

Funcția de lider interimar va fi ocupată de Radu Moldovan, vicepreședinte PSD, coordinatorul zonei Nord-Vest și președinte al PSD Bistrița-Năsăud. De asemenea a fost dizolvat Biroul Permanent Județean, urmând că în Biroul Permanent Județean să fie cooptați la început parlamentarii și primarii PSD Bihor!

Dorina Ursente

Distribuie informația
Alte știri