După 29 de furturi din magazine, un bărbat din Oradea a fost arestat

Joi, 3 iunie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliție Municipiului Oradea au reținut, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, un tânăr de 21 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată (29 de acte materiale).

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în perioada 15 ianuarie – 25 mai a.c., profitând de neatenția angajaților, ar fi sustras diverse produse elecronice, camere video, telemetre, televizoare, trotinete electrice, telefoane mobile, tablete, aparate de bărbierit, de pe rafturile unor societăți comerciale din municipiul Oradea.

Prejudiciul total de 50.405,85 de lei, din care a fost recuperat aproximativ 20%.

Vineri, 4 iunie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului l-au prezentat pe tânărul de 21 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Distribuie informația
Alte știri