Dupa 6 luni in care a condus Politia Satu Mare, Alin Hanis revine la Oradea

Imputernicirea fostului sef al Politiei Municipiului Oradea, comisarului șef, Alin Haniș la conducerea Inspectoratului Satu Mare a expirat în data de 7 mai. Acesta a revenit la Poliția Oradea.

Din aceeași dată, atribuțiunile de șef al IPJ Satu Mare au fost preluate de comisarul șef Sorin Stan

Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 7 noiembrie a.c., comisar-șef de poliție Haniș Alin Antoniu a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, anunta anul trecut IGPR.

”Am venit la Satu Mare cu gândul de a face treabă. Am venit la solicitarea Inspectoratului General al Poliției Române. Sunt ofițer de poliție de 19 ani, am lucrat în cea mai mare parte la Inspectoratul de Poliție Județean Bihor, în acest moment ocup funcția de șef al Poliției Oradea și împuternicit la Satu Mare. Obiectivele mele sunt cele ale IG PR, iar prinicipalul obiectiv este creșterea gradului de siguranță al cetățeanului român în general, și special al celui din județul Satu Mare”, a spus Alin Haniș, la aceea vreme potrivit portalsm.ro

Distribuie informația
Alte știri