Dupa divortul de Oradea, Ryanair a lansat patru noi rute din Bucuresti

Ryanair a lansat programul „Iarna 2018 Bucuresti” cu patru rute noi catre Amman, Marsilia, Palermo si Paphos, si cu mai multe frecvente catre Atena, Londra Stansted, Milano Bergamo si Timisoara.

„Suntem incantati sa lansam programului nostru de Iarna 2018 pentru Bucuresti cu 4 rute noi catre Amman, Marsilia, Palermo si Paphos, dar si cu frecvente marite catre Atena, Londra, Milano si Timisoara, ce vor livra 1.850.000 de clienti p.a., deoarece Ryanair creste cu 18% pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti. Consumatorii romani si vizitatorii pot acum sa-si rezerve locurile disponibile in programul de Iarna 2018, cu tarife in continua scadere, astfel ca nu a fost vreodata un moment mai bun de a-si rezerva un zbor la tarif redus cu Ryanair”, a declarat Denis Barabas, Ryanair.

Pentru a sarbatori lansarea programului „Iarna 2018 Bucuresti”, compania scoate la vanzare locuri de la doar 9,99 de euro pentru calatorii in aprilie si mai, si care sunt disponibile pentru rezervari pana la miezul noptii, duminica, 15 aprilie.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri