Dupa o emisiune in Bihor, Mircea Radu a fost dat afara din programul Antenei 1

Mircea Radu n-a avut noroc cu emisiunea „Ie, Românie”, de la Antena 1. Show-ul a fost scos de pe post după şapte ediţii, ultima avand loc in judetul Bihor.

Denisa Mihele, 20 de ani, din comuna Dobreşti, judeţul Bihor a fost aleasă drept cea mai frumoasă fată din Crişana, în ultima ediţie a emisiunii in care au participat fete din Dobresti, Pomezeu si Rosia. Proba de talent, susţinută alături de vedetele care le-au descoperit, proba întrebărilor capcană şi cea a sincerităţii, defilarea cu straiţa, un element specific portului din Crişana, proba de dans modern şi de dans popular, dar şi cea de defilare în costum popular au făcut diferenţa între cele şase finaliste. De asemenea, ele au mai avut de trecut o probă rurală, desfăşurată în aer liber, în care au trebuit să gătească o plăcintă tradiţională

“Vrem să arătăm că în Crişana încă se păstrează tradiţia şi vrem ca aceasta să nu se piardă, aşa cum s-au pierdut alte tradiţii din această ţară minunată”, a spus câştigătoarea.

Pentru ca emisiunea prezentata de Mircea Radu a avut audiente mici, ea va fi scoasa din programul Antenei 1 asa ca marele premiu de 20.000 de euro nu va mai fi acordat.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri