„Dusi cu pluta” de peturi. Tinerii ecologisti de la Schiller militeaza pentru ape mai curate

Echipaţi cu veste de salvare si padele, elevi si dascali de la Liceul German Friedrich Schiller din Oradea „au navigat” pe Crisul Repede intre podurile Sfantul Ladislau si Sovata. Pentru a se asigura ca sunt in siguranta, i-au insotit echipaje ale Serviciului Salvamont-Salvaspeo. „Ambarcatiunea” folosita a fost realizata din saci umpluti cu PET-uri, legati unii de altii.

Intitulat sugestiv „Dusi cu pluta”, proiectul a devenit deja traditie pentru liceul oradean si se afla la cea de-a 5-a editie. Temerarii „navigatori au fost in acest an elevii: Delia Borza, Marina Sonia, Miheş Serena, Mihele Vanesa, Vereş Anett, Mihenț Hanna, Demian Bastian, Gere Joszef alaturi de prof. Ciprian Sirca, Adriana Bunea, Sandra Petruc.

„Scopul acestui eveniment vizeaza importanta reciclarii, nevoia de ape mai curate si, nu in ultimul rand, promovarea Liceului German Friedrich Schiller ”, sustine prof. Ciprian Sirca.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri