E “bataie” mare pentru realizarea Drumului Apusenilor. S-au depus 11 oferte

11 oferte sunt in cursa pentru modernizarea traseului care leagă Beiusul de Stana de Vale, Coada Lacului si apoi spre limita cu judetul Cluj. Drumul masoara 43,75 km si isi doreste sa transforme turistic zona montana a Bihorului. Valoarea estimata a investitiei este de 21,4 milioane de euro.

Ofertele au fost inaintate Consiliului Judetean Bihor atat de firme cat si de asocieri de firme romanesti si straine. Intre cei inscrisi in cursa apare si compania din Austria care a refacut pista Aeroportului Oradea. Sunt insa si firme locale, multe cunoscute ca abonate la bani publici.

Castigatorul licitatiei va fi aflat dupa cel putin trei luni, transmite Consiliul Judetean, ce are o sarcina dificila in a stabili un castigator, dat fiind interesul major al ofertantilor.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri