E momentul să profiți de ofertele early booking! Vacanța de vară e mai aproape decât crezi!

Top Expo va invita la cea de-a XI-a editie a targului de turism TOP TRAVEL! Evenimentul se va desfasura in perioada 14 – 16 februarie 2020, in galeria comerciala AUSHOPPING Oradea, Str. Ogorului, nr. 171, in zona magazinelor Auchan-Jysk-Decathlon. Targul va fi deschis intre orele 10 – 20, pe parcursul celor trei zile, iar accesul este liber.

Targul de turism TOP TRAVEL expune oferta celor mai importante agentii de turism din Oradea, dar isi mentine si in acest an statutul de targ regional, prin promovarea destinatiilor din judetul Bihor, dar si din partea de est a Ungariei, in standuri dedicate celor doua regiuni.

“Avand in vedere apetitul romanilor pentru vacantele all-inclusive, dar si faptul ca ne aflam intr-o perioada in care pachetele pentru sezonul estival se pot cumpara cu pret redus, cred ca este cel mai bun moment pentru a ne face impreuna planuri de vacanta!”, declara Mihai Dacin, organizatorul targului, care se arata increzator ca destinatii precum Turcia, Grecia sau Egipt vor fi si anul acesta in topul preferintelor pentru vacanta de vara. Si asta cu atat mai mult cu cat oradenii au posibilitatea sa zboare chiar din Oradea inspre Antalya, Hurghada, Creta si, in premiera, spre o destinatie din Tunisia, cu cursele charter puse la dispozitie de tour operatori.

Targul de turism reprezinta o buna oportunitate de promovare si pentru hoteluri, pensiuni sau destinatii de vacanta din oras, judet si regiune. Cei care doresc sa participe in calitate de expozanti la TOP TRAVEL, pot solicita informatii la adresa de mail: office@toppress.ro

Alte știri