Echipa CSM CSU Oradea e neînvinsă în faza a doua a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin

CSM CSU Oradea a reușit să treacă pe teren propriu de BC CSU Sibiu, liderul campionatului, cu scorul de 104-78. Bihorenii sunt primii care au reșit să marcheze în acest sezon peste 100 de puncte sibienilor și au oprit seria acestora de 11 victorii la rând. CSM CSU Oradea este singura echipă neînvinsă în faza a doua a sezonului regulat din Liga Națională de Baschet Masculin.

Vaidas Kariniauskas a fost cel ma bun marcator al partidei cu 25 de puncte, lângă care a adăugat 6 recuperări și 3 pase decisive. Goran Gajovic a venit de pe bancă cu 23 de puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. Kris Richard a avut și el o contribuție majoră din postura de rezervă cu 19 puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări. Bogdan Nicolescu a încheiat cu 10 puncte și 8 recuperări.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri