Echipa CSM CSU Oradea reia aventura continentală

CSM CSU Oradea primește vizita lui Tsmoki Minsk într-un meci contând pentru etapa a 3-a în Grupa J din faza a 2-a a grupelor FIBA Europe Cup – ediția 2019/20. Meciul are loc miercuri, 8 ianuarie, ora 19:00, la Arena Antonio Alexe. Partida este transmisă în direct la DigiSport și pe canalul YouTube FIBA.

Partida opune două echipe aflate la egalitate, astfel încât se anunță o confruntare cu impact imediat asupra clasamentului și cu influențe importante în lupta pentru calificare. Așadar, campioana în exercițiu a României are neapărată nevoie de victorie pentru a continua lupta de calificare în fazele superioare ale acestei competiții.

Se anunță un meci dificil. CSM-ul trebuie să aibă mare atenție în jocul de apărare, întrucât Tsmoki dispune de numeroase guri de foc. Practic finalizarea poate să vină de la oricare jucător astfel încât apărarea individuală va juca un rol la fel de important precum inovațiile de natură tactică, respectiv găsirea momentelor de schimbare a sistemului defensiv. Roș-albaștrii trebuie să producă pe faza ofensivă, având nevoie de inspirație la finalizare, dar și de cursivitate în ceea ce privește execuția acțiunilor offensive. Totodată, publicul poate juca un rol important în soarta acestui meci.

Cei care au achiziționat bilet pentru meciul cu SCM U Craiova, din 30 decembrie 2019, contând pentru Cupa României, pot intra la acest meci pe baza prezentării biletului achiziționat la respectiva confruntare.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri