Echipa de handbal CSM Oradea a pierdut la Odorhei

CSM Oradea a pierdut confruntarea cu HC Szejke Odorhei, în prima etapă din primul retur al Seriei D în Divizia A la handbal masculin – ediția 2018/19. Formația antrenată de George Tăutu a cedat cu scorul de 31-38, în prezențe a peste o mie de spectatori.

Confruntarea a fost echilibrată în primele 15 minute, scor egal, însă Odorhei a înscris apoi șapte goluri în succesiune desprinzându-se practic decisiv. Scorul la pauză era de 19-14 la jumătatea întâlnirii. Defensiva orădeană nu a reușit să limiteze ofensiva formației adverse nici în repriza secundă. CSM-ul a strâns la mai puțin de cinci goluri cu câteva minute înainte de final, dar amfitrionii au controlat situația și s-au desprins din nou, se precizeaza pe site-yl csmoradea.ro.

În urma acestui rezultat, echipa din Oradea are patru victorii și două înfrângeri și se menține pe primul loc al clasamentului. Următorul meci al CSM-ului are loc sâmbătă (10.11), cu începere de la ora 16:00, la Arena Antonio Alexe. Adversar este CS Minaur Baia Mare 2. Intrarea este liberă.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri