Echipa de handbal CSM Oradea continuă lupta pentru calificarea la barajul de promovare

Foto: facebook/ csmoradea

CSM Oradea a fost învinsă de CSU Galați în cadrul etapei a 12-a din playoff-ul de promovare al Diviziei A la handbal masculin – ediția 2021/22. Formația antrenată de George Tăutu a cedat sâmbătă (16.04), scor 37-39.

Szabo a înscris 12 goluri pentru formația orădeană. Farcaș a adăugat șapte goluri, Mledenciu și Oargă au punctat de șase ori fiecare, Starchenko a terminat cu patru goluri, iar Szasz și Băban au marcat câte un gol fiecare pentru CSM Oradea.

Prin prisma acestui rezultat, CSM Oradea ajunge la un bilanț general de 5 victorii, 2 rezultate de egalitate și 5 înfrângeri. Echipa antrenată de George Tăutu continuă lupta pentru calificarea la barajul de promovare, nemaiavând șanse matematice de promovare directă în Liga Națională. Pentru echipa din Galați aceasta este a 2-a victorie în playoff, fiind pe ultimul loc.

CSM Oradea susține următorul meci pe teren propriu. Acesta va avea loc pe 30 aprilie, la Arena Antonio Alexe. Adversar va fi CSM Făgăraș, fiind ultima apariție pe teren propriu în playoff-ul Diviziei A.

Distribuie informația
Alte știri