Echipa de handbal începe pregătirile pentru sezonul competițional 2020/21

Foto: facebook

După o pauză totală de aproximativ cinci luni, activitatea echipei de handbal masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea se reia respectând normele legale în vigoare și măsurile de distanțare între sportivi.

Aceștia vor efectua antrenamente de încărcare și pregătire fizică generală și specifică jocului de handbal, ședințele de pregătire urmând să se desfășoare în aer liber, în așteptarea unor relaxări pe care autoritățile să le permită dacă pericolul de răspândire al noului coronavirus va scădea.

Colectivul tehnic al echipei este format din George Tăutu – antrenor, Robert Beșe – preparator fizic, respectiv Nicolae Horga – fizioterapeut.

Lotul de jucători al CSM Oradea cuprinde 20 de nume. Efectivul cuprinde 12 orădeni, ceilalți provenind de la Academia Minaur Baia Mare, Adep Satu Mare, LPS Suceava, CSM Vaslui. Ceilalți nou veniți sunt Huțan, Breban, Băban, Lari și Farcaș.

La ora actuală, lotul cuprinde cinci jucători seniori, care au evoluat la CSM și în sezonul precedent. Este vorba despre Radu, Duma, Mateaș, Szilagy, respectiv Munea. Efectivul cuprinde patru jucători care în sezonul trecut au evoluat cu dublă legitimare Alpha-CSM. Ei sunt Szasz, Bandi, Ene și Gal. Alături de ei au venit alți trei juniori de la Alpha: Bora, Sfârlea și Mlinarcsik.

Efectivul de jucători va fi completat cu juniori de la clubul Alpha Oradea.

Sursa: csmoradea.ro

Distribuie informația
Alte știri