Echipa de polo CSM Oradea a început antrenamentele în bazinul olimpic din Aquapark-ul Nymphaea

Foto: facebook

Echipa de polo CSM Oradea a început antrenamentele în bazinul de dimensiuni olimpice, în aer liber, aparținând Aquapark-ului Nymphaea. Asta după ce administrația aquapark-ului a aprobat solicitarea clubului de a utiliza amintitul bazin pentru antrenamentele echipelor de polo seniori și juniori ale CSM Oradea.

Bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, locul obișnuit de antrenament și disputate a meciurilor pentru echipa de polo a CSM Oradea, este într-un amplu proces de renovare. Lucrările afectează bazinul propriu zis, încăperile anexe, tribunele, dar și acoperișul amintitei baze sportive.

Antrenorul Dorin Costrăș lucrează, fără minge, cu următorii jucători: Raul Gavriș, Ramiro Georgescu, Alex Popoviciu, Bogdan Remeș, Cristian Dobre, Nichita Ilisie, Horațiu Ilisie, Czenk Ferenc, Kováts Viktor.

Pe lângă activitatea din bazin, sportivii efectuează și antrenamente în sala de forță, respectându-se și acolo normele legale în vigoare. Dorin Costrăș a precizat că deocamdată, antrenamentepe sunt axate pe readaptarea cu înotul și pe pregătirea fizică. Antrenamentele cu mingea vor veni mai târziu, în funcție de evoluția lucrurilor.

Activitatea echipei de polo s-a oprit în luna martie, la scurt timp după întoarcerea din Italia, acolo unde a disputat manșa a 2-a din semifinalele LEN EuroCup – ediția 2019/20.

Sursa: csmoradea.ro

Distribuie informația
Alte știri