Echipa de polo CSM Oradea a plecat la Budapesta pentru turneul preliminar LEN Champions League 2020/21, în efectiv redus

Foto: facebook

Echipa de polo pe apă CSM Oradea a plecat la Budapesta, la turneul preliminar LEN Champions League – ediția 2020/21. Formația orădeană se prezintă la acest eveniment în condiții speciale, după ce mare parte din efectiv a fost diagnosticat cu COVID-19 la testul din luna octombrie, premergător celui de-al 2-lea turneu din Superliga Națională.

Echipa a plecat în efectiv redus, având doar opt jucători cu rezultate negative la cel mai recent test. Între absenți se numără o serie importantă de jucători de bază. În aceste condiții, CSM Oradea nu va putea juca la nivelul potențialului pe care actualul lot îl are. Echipa onorează competiția – așa cum a făcut-o de fiecare dată – chiar dacă în acest moment este greu de discutat despre performanță pur sportivă.

Ceilalți jucători vor efectua o nouă testare în cursul zilei de joi (12.11), iar cei care vor avea rezultat negativ se vor alătura echipei la evenimentul programat în capitala Ungariei.

La turneul din Ungaria, CSM Oradea este repartizată în Grupa B2. Primul meci e cu AN Brescia din Italia, joi, 12 noiembrie de la ora 22.

Distribuie informația
Alte știri