Echipa de polo pe apă CSM Oradea are un nou antrenor

Petar Kovacevic este noul antrenor principal al echipei de polo pe apă CSM Oradea. El îi succede în funcția de antrenor principal lui Ciprian Cîmpianu.

Originar din Muntenegru, în vârstă de 47 ani, acesta aduce o vastă experiență la nivel internațional pe banca tehnică a formației de pe Crișul Repede. Născut pe 29 Martie 1977, Kovacevic a practicat jocul de polo la nivel juvenil. A fost nevoit să-și oprească activitatea de jucător în 1995 din cauza unei accidentări la umăr. Doi ani mai târziu și-a început activitatea de antrenor.

Kovacevic sosește din Franța. Aici a antrenat pe EN Tourcoing Lille Metropole pe parcursul ultimilor doi ani. În sezonul competițional 2023/24, la cârma acestei grupări, tehnicianul ex-iugoslav a participat în cupele europene, respectiv în primul eșalon din Hexagon. Tourcoing Lille s-a clasat pe locul 5 în competiția internă. În schimb, în LEN EuroCup s-a oprit în optimile de finală. Kovacevic a petrecut două sezoane la cârma lui Tourcoing.

La Tourcoing Lille, Petar Kovacevic a lucrat pe parcursul sezonului competițional 2023/24 cu fostul centru al CSM Oradea, Silvian Colodrovschi.

Totodată, pe lângă responsabilitățile asumate în ceea ce privește activitatea echipei de seniori, Petar Kovacevic va monitoriza activitatea polo-ului juvenil din Oradea, acesta având o experiență bogată în munca cu tinerii. Similar celor consemnate de-a lungul anilor, CSM Oradea continuă să mizeze pe tinerii jucători orădeni, iar noul antrenor al echipei de seniori dispune de experiența și cunoștințele necesare pentru a-i ajuta pe aceștia în procesul de tranziție de la juniori către seniori.

Noul antrenor al CSM Oradea are o experiență de două decenii și jumătate în calitate de antrenor.

Distribuie informația
Alte știri