Echipa de șah online a Oradiei e tot mai puternică. Victorie categorică împotriva celor de la Vados Arad

In cadrul Zilelor Sahului Bihorean cu ocazia aniversarii unui an de existenta, echipa online Sah Club Oradea (fondatori Fleisz Ioan, Dan Cezar Cartis, Dan Rat) a disputat un meci de gala in compania echipei online Sah Club Vados Arad pe platforma www.chess.com.

Intrecerea s-a disputat pe 23 de mese, tur-retur, cu timp de gandire 5 minute + 2 secunde pentru fiecare jucator si s-a incheiat cu o victoria echipei bihorene, scor final: 37-9.

Este un succes important si surprinzator din moment ce gruparea din Arad este vicecampioana nationala pe echipe la sahul clasic. A fost o reusita a spiritului de echipa, la care au contribuit atat jucatorii de varf cat si juniorii. 

In echipa online a municipiului Oradea au jucat conform ordinei coeficientului individual urmatorii sahisti, in paranteza punctajul obtinut in cele doua partide:  Tudor Ursente (0,5), Titus Bădic (1), Fleisz Ioan (2), Alex Palii (2) Paul Marius Adrian (2) Mihail Fracassi (2) Ecsedi Sandor (1), Dioszegi Akos (1), Marinel Doru Mihincău (1), Radu Alin Balaj (2), Gertrud Florentina Dörner  (2), Luca Dită (2), Vad Bertalan (2), Nicolae Nicoară (1,5), Andrei Eduard Jude (2) Paul Gabriel Popoviciu (2), Toth Stefan (1), Andreea Tulbure (2), Stefan Pasca (2), Denis Tigan (2) David-Cristian Năndrean (0), Andrei Tulbure 2, Alexandru-David Brata (2). Organizatorul principal si supervizorul turneului a fost Fleisz Ioan, arbitru international.

Rezultatele si toate partidele se pot vedea la adresa: Sah Club Oradea vs Sah Club Vados Arad – Chess.com

Meciul a demonstrat ca avem o echipa in crestere valorica, cu o buna prezenta numerica.

In mai bine de un an de la infiintare clubul online Sah Club Oradea a organizat 24 competitii online, dintre care 20 individuale si 4 pe echipe, la care au participat in total 613 sahisti, iar numarul membrilor clubului a depasit 200.

In viitor vor fi noi competitii, astfel la 26 iunie 2021 va avea loc concursul da sah fulger online Cupa de Varaplanificam noi intalniri internationale online, dar pentru a putea juca cu adversari mai puternici este necesar de un pas inainte, trebuie sa fie prezenti tot mai multi si este nevoie si de suportul celor mai puternici jucatori de sah online din Bihor. Cereri de inscriere la noul club se pot face in continuare pe siteul: https://www.chess.com/club/sah-club-oradea

Distribuie informația
Alte știri