Echipa ,,Faci sau Taci” îşi dă întâlnire cu publicul din Oradea

Echipa „Faci sau Taci” îşi dă întâlnire cu publicul din Oradea în avanpremieră absolută, duminică, 10 martie, la Cinema Palace pe 10 martie, de la ora 18.00. Regizorul Iura Luncaşu şi actorii Monica Bârlădeanu, Codin Maticiuc, Ana Baniciu, Cătălin Cazacu, Augustin Viziru, Levent Sali, Sandra Izbașa sunt gata să cunoască publicul dinurbea de pe Crisul Repede, să răspundă la întrebări şi să facă poze.

„Povestea comediei ,,Faci sau taci” aduce în prim plan câţiva funcţionari români care primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială. Cum spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, lucrurile se complică. Pornim în misiune, dar care-i aia? Recunoaşte, lucrurile devin amuzante. Noroc că există şi oameni competenţi. Misiunea e pe cale să înceapă. O echipă de şase fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare. Se instalează tabăra de operaţiuni şi se aplică planul: fetele, care mânuiesc armele la fel de bine cum mânuiesc rujul, trebuie să intre adânc sub acoperire într-un semi-bordel, o casă conspirativă de tranzit unde sunt ţinute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia. Şi aici e mai mult decât umor, mai aducem şi suspans, bătăi, intervenţii în forţă, secrete de alcov, idile, twist-uri şi multă acţiune”, se arată în sinopsis.

„Faci sau Taci” aduce pe marile ecrane o distribuţie impresionantă, formată din nu mai puţin de 16 nume sonore precum: Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia, Oana Moşneagu, Ana Baniciu, Cristina Visterneanu, Monica Bârlădeanu, Maria Popoviciu şi Horia Brenciu.


Distribuie informația

Alte știri