Echipa FC Bihor a plecat încrezătoare spre manşa I a barajului de promovare cu ACSO Filiaşi!

În vederea primei manşe a semifinalei din barajul de promovare pe care FC Bihor Oradea o va susţine miercuri, 22 mai, de la ora 18, pe Stadionul Orăşenesc din Filiaşi, în compania echipei locale ACSO, delegaţia echipei noastre a plecat în cursul dimineţii de luni spre Craiova, acolo unde echipa va fi cazată pe durata următoarelor zile.

Pentru deplasarea de la Filiaşi, antrenorul Florin Farcaş a luat în lot 24 de jucători, inclusiv pe Răzvan Gunie, care revine după accidentare. El se antrenează de o săptămână cu echipa şi a fost pe bancă şi la jocul de sâmbătă de la Peciu Nou, dar nu a intrat. Conform antrenorului Florin Farcaş, el este refăcut în proporţie de 60%.

„Am plecat încrezători, pentru că suntem echipa neînvinsă în campionat, jucătorii sunt încrezători, cu moralul bun. Aşteptăm acum ora jocului cu încredere şi cu entuziasm. Am avut tot timpul şi avem şi acum o atmosferă bună în cadrul lotului. Avem un grup unit, o echipă dornică de afirmare, o echipă care îşi doreşte foarte mult ca, prin evoluţia avută, să ajugă unde şi-a propus, adică în Liga a II-a. Vom întâlni o echipă care mai are experienţa barajului de promovare, o echipă cu jucători experimentaţi, o echipă cu câţiva jucători de calitate care provin din ligile superioare. Ştim foarte bine că Oltenia produce jucători de calitate, jucători tehnici şi pe acest considerent am pregătit această dublă, având o atenţie sporită la câţiva jucători de calitate, cu o tehnică şi exprimare bună din punct de vedere fotbalistic pe care îi au”, a declarat antrenorul principal al FC Bihor, Florin Farcaş.

„Avem miercuri prima bătălie din cele patru pentru a ne atinge obiectivul, acela de a promova. Toată lumea din cadrul clubului este concentrată, este focusată pe acest obiectiv. Noi suntem optimişti, sperăm să avem un rezultat bun miercuri, pentru a lua prima opţiune pentru calificarea în barajul final. Mergem să câştigăm miercuri, pentru că suntem şi favoriţi, dar pe noi este şi presiunea, pentru că noi avem obiectiv. Însă suntem încrezători şi optimişti că vom avea un rezultat bun miercuri. Întrucât este o deplasare obositoare, am hotărât ca echipa să plece de luni”, a declarat, la rândul său, preşedintele clubului FC Bihor, George Tătar.

Jucătorul echipei FC Bihor Alexandru Andrei Popa, care a fost împrumutat în iarnă de clubul nostru echipei din Filiaşi nu va avea drept de a evolua în această dublă confruntare de la baraj, conform înţelegerii iniţiale dintre cluburi.

FC Bihor asigură transport gratuit suporterilor echipei pentru jocul de miercuri, iar cei care s-au înscris pentru deplasare până luni la ora 14 sunt aşteptaţi miercuri dimineaţa la ora 6:40, în parcarea de la Stadionul Iuliu Bodola, de unde, la ora 7, vor începe deplasarea.

Distribuie informația
Alte știri