Echipa lui Bobe Nicolescu de la CSM Oradea, învingătoare la All Star Game 2019

All Star Game la baschet masculin din 2019 a fost câştigat, vineri, la BT Arena din Cluj-Napoca, de Albi (Team Bobe) în disputa cu Negri (Team Kuti), scor 110-103 (67-49). Cele două echipe au purtat echipamente albe şi negre, în semn de respect pentru aniversarea de 100 de ani ai clubului Universitatea Cluj, în prezenţa a mii de iubitori ai baschetului, potrivit news.ro.

La final, s-a impus Team Bobe, cum a fost numită selecţionata al cărui căpitan a fost ales Bobe Nicolescu (CSM Oradea), în faţa Team Kuti, căpitanul acesteia fiind Nandor Kuti (U Banca Transilvania Cluj). Antrenorii decişi tot prin vot au fost Cristian Achim şi Mihai Silvăşan, pentru Team Bobe, respectiv Dan Fleşeriu şi Tudor Costescu, pentru Team Kuti. Bobe Nicolescu a fost desemnat MVP la All Star Game pentru a 2-a oară consecutiv.
Evenimentul a inclus şi concursuri cu premii, de aruncări de la trei puncte, de slam-dunk, precum şi un concert Voltaj, iar fanii s-au putut bucura de o zonă special creată pentru ei cu diverse activităţi celor similare din NBA.

Distribuie informația
Alte știri