VIDEO : Echipa propusa de UDMR pentru legislativul din Oradea se bazeaza pe femei. Sunt 7 candidate pe primele 12 pozitii

Daca la alte formatiuni ramane doar un deziderat prezenta mai consistenta a acestora pe lista, in cazul Uniunii situatia e cu totul alta. Sunt 7 femei pe primele 12 locuri. UDMR se lauda ca toate candidatele femei au studii superioare, unele au chiar cu mai multe specializari iar cea mai tanara avand doar 23 de ani.

Ocupantul primei pozitii, dar si candidat UDMR pentru functia de edil al municipiului Oradea, Huszar Istvan sustine ca lista oglindeste faptul ca formatiunea pe care o reprezinta pune accentul pe familie deoarece „o societate stabilă se bazează pe o familie stabilă”. De aceea, reprezentanţii UDMR doresc să stimuleze toate activităţile care duc la consolidarea familiei, începând de la partea financiară până la manifestările culturale şi sportive.

Huszar Istvan se declara un sustinator al învăţământului profesional şi vocaţional, al ONG-urilor, cultelor şi îngrijirii mediului. In plus,candidatul UDMR pentru Primaria Oradea militeaza pentru micsorarea impozitelor , pentru lucrari publice de calitate dar si pentru cat mai multe evenimente culturale şi sportive.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri