Echipa Radio ZU: La revedere, Oradea! La revedere, Orasul Faptelor Bune!

„La revedere, Oradea! La revedere, #OrasulFaptelorBune! Noi suntem câțiva oameni ZU care încearcă an de an să transforme cât mai multe vise în realitate și să răspândească un strop de empatie în a noastră Românie.#OFB2019 De această dată am simțit că nu suntem doar câțiva. V-am simțit pe toți alături de noi. Vă mulțumim că ați făcut din ce aveți o minune! Ați salvat vieți, ați adus zâmbete pe fețele unor oameni care aveau nevoie de asta și ați arătat că românii sunt uniți și știu să aibe grijă unii de alții. Fiți buni în continuare! ❤️”, e mesajul postat de echipa Radio ZU.

Cea de-a cincea ediție a „Orașului Faptelor Bune” a fost organizată în premieră în afara capitalei. Eforturile echipei de la Radio ZU au fost răsplătite de orădeni, care au donat în număr foarte mare la urna din cadrul „casei de sticlă”. Potrivit anunțului făcut de Mihai Morar pe scena din Piața Unirii, orădenii au doborât recordul stabilit în anii precedenți la București. Mai exact, în urna amenajată în „casa de sticlă” au fost donați peste 140.000 de euro, o sumă aproape dublă față de recordul precedent, 70.000 euro.

În Oraşul Faptelor Bune au avut loc în ultima săptămână şi numeroase concerte cu vedete de top, între care Delia, Smiley şi Carla’s Dreams. Sâmbătă, în ultima seară, pe scenă au urcat Adda, Noaptea Târziu, Ruby şi Spike.

Proiectul Oraşul Faptelor Bune a fost adus la Oradea de Radio ZU şi Primăria oraşului, prin APTOR.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri