Ediţia a VII-a a „Muzeelor orădene împreună”, un succes deosebit

Noaptea Muzeelor din 14 mai 2022, care s-a desfășurat sub egida Muzeele orădene împreună! Ediţia a VII-a, s-a bucurat de un succes deosebit și de această dată, numărul total al celor care au participat la această manifestare ridicîndu-se la 24.730.

Manifestarea a fost organizată de Muzeul Ţării Crişurilor Oradea – Complex Muzeal având ca parteneri Muzeul Naţional Militar „Regele Ferdinand I”, Filiala Oradea şi Episcopiile Ortodoxă de Oradea, Greco-Catolică de Oradea şi Romano-Catolică de Oradea.

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal a însumat la toate muzeele sale 16347 de vizitatori: Muzeul Țării Crișurilor, cu participarea Muzeului Naţional Militar „Regele Ferdinand I”, Filiala Oradea: 10243, Muzeul Orașului Oradea: 2162, Muzeul Memorial „Aurel Lazăr”: 1698, Muzeul Memorial „Iosif Vulcan”: 1532, Muzeul Memorial „Ady Endre”: 712. Pe baza datelor obținute de la instituțiile partenere, numărul vizitatorilor la acestea a fost următorul: Episcopia Ortodoxă a Oradiei: 2170, Episcopia Greco-Catolică Oradea: 1352, Palatul Episcopal Romano-Catolic: 2500, Catedrala Romano-Catolică: 1311, Muzeul Farmaciei: 1050.

„Dorim să le mulțumim tuturor celor care s-au implicat în realizarea evenimentului și în special publicului care a ales să fie alături de muzeele ce și-au deschis porțile în seara și noaptea de sâmbătă, 14 mai 2022”, transmit organizatorii.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri