Ediția a XI a “Oradea donează o pâine” se apropie. Comunicat

Vă anunțăm cu bucurie că ediția a XI a “Oradea donează o pâine” se apropie. Evenimentul va avea loc în 20 noiembrie a.c între orele 15.00-17.00 în aceleași patru puncte fixe din Oradea: Bisericuță Nufărul, Oradea Plaza, Piața Decebal și Piața Rogerius. Anunțăm de asemenea pentru această lună un nou punct de distribuție care se adresează locuitorilor din zona Ioșia, acesta va fi: Ștrand Ioșia Nord (stația de autobuz).

Una peste alta, în fiecare ediție întâlnim și împărtășim momente îmbinate de bucurie și tristețe. Le suntem recunoscători și le mulțumim tuturor acelora care din puținul lor oferă acest minim existențial, oameni care nu așteaptă nimic în schimb. De multe ori în viața de zi cu zi noi oamenii în natura noastră suntem de multe ori tentați să așteptăm o răsplata la binele făcut. Noi putem doar să vă mulțumim că treceți peste această etapă amintită, făcând binele acelora care au nevoie zi de zi fără vreun beneficiu material.

Felicităm fiecare persoană implicată în proiect, și menționăm că activitatea pe care o desfășurăm nu este una chiar ușoară, se depune o muncă fantastică lună de lună iar prin ajutorul lor suntem azi aici și acum. În curând ne vom bucura împreună de 1 an de existență.

Ne dorim ca și acest proiect să devină un eveniment de referință pentru comunitatea orădeană și să numărăm pentru ediția următoare mai multe cereri de înscriere în acest grup a unor tineri sau mai puțin tineri adunați să facă bine. În numele acestora vă mulțumim!

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri