Edvin Marton revine în România cu „Rock Symphony”

Edvin Marton revine în România cu cea mai apreciată producţie muzicală a sa, „Rock Symphony”, într-un concert care va avea loc pe 20 aprilie, de la ora 20,00, la Sala Palatului. Show-ul face parte din turneul mondial pe care artistul îl începe în luna februarie. Pe scenă îi vor fi alături tenorul Alin Stoica şi Daniel Jinga, dirijorul Orchestrei Metropolitane Bucureşti.

Artistul promite un show electrizant, completat cu numeroase surprize. Conform etichetei originale, vioara Antonius Stradivarius la care cântă în prezent Edvin Marton a fost realizată în anul 1699 şi a fost evaluată la 7 milioane de dolari.

„Îmi place să fiu pe scenă. Cred că aceasta este misiunea mea, de aceea mă aflu pe această planetă, pentru a transpune publicul, prin muzica mea, într-un loc unde dragostea se uneşte cu virtuozitatea”, a declarat Edvin Marton.

Violonist şi compozitor, Edvin Marton a cucerit inimile publicului de pe 5 continente. Artistul a câştigat şi o medalie de aur la prestigioasa competiţie internaţională de vioară din Canada ( 1997), un premiu MTV Music Award (2008) şi concursul Eurovision (2008). În 2006 a câştigat premiul Emmy pentru cea mai bună compoziţie originală şi a cucerit audienţa internaţională după colaborarea sa inedită cu cei mai cunoscuţi campioni mondiali şi olimpici la patinaj artistic.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului sunt disponibile atât online pe www.ticketnet.rowww.iabilet.rowww.salapalatului.ro, cât şi la casa de bilete a Sălii Palatului sau în reţeaua Iabilet.ro.

Sursa: agerpres.ro

Distribuie informația
Alte știri