Electrificarea liniei ferate Cluj-Napoca-Episcopia Bihor propusă la finanțare din fonduri europene.

Cel mai important proiect feroviar cuprins în Planul Naţional pentru Relansare şi Rezilienţă (PNRR) este modernizarea şi electrificarea liniei de 166 km, dintre Cluj şi frontiera cu Ungaria. Cluj-Napoca – Oradea – Episcopia Bihor se află în etapa de elaborare a studiului de fezabilitate, cu termen estimat de de finalizare în septembrie 2021 și care are la acest moment o valoare estimată a investiției de 7,59 miliarde de lei, conform Economedia.

Alte proiecte propuse în PNRR sunt: Craiova – Calafat – studiu de fezabilitate finalizat, proiect în etapa de aprobare a indicatorilor tehnico-economici (investiție de 3 miliarde de lei); București Nord – Giurgiu Nord, în etapa de elaborare a studiului de fezabilitate, cu termen estimat de finalizare septembrie 2021 (investiție de 1,54 miliarde).

CFR Infrastructură a lansat licitaţia pentru realizarea studiului de fezabilitate necesar electrificării căii ferate Constanţa – Mangalia, o linie simplă de 43 km. 

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri