Elena Udrea, prinsă în Bulgaria, la câteva ore după ce a fost dată în urmărire generală

Foto: Poliția Română

Condamnată definitiv la 6 ani de închisoare, joi, 7 aprilie, în dosarul “Gala Bute”, Elena Udrea a fost dată în urmărire generală de Poliția Română. Asta deoarece nu a fost găsită nici la adresa din buletin, nici la adresa din Corbeanca unde locuia împreună cu familia. Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, după câteva ore.

″Împotriva numitei Udrea Elena – Gabriela a fost emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 44 din 05.06.2018 de către Tribunalul București – Secția I Penală, fiind condamnată la 6 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și abuz în serviciu”, se arată pe site-ul Poliției Române.

Condamnarea fostului ministru Elena Udrea la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute a rămas definitivă după ce ICCJ a respins joi contestaţia în anulare depusă de aceasta.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri