Elevii bihoreni sunt asteptati la concursul “Teatrul meu de papusi”. Au inceput inscrierile

SAMSUNG

Copiii bihoreni, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, sunt invitați să devină păpușari în propriile lor scenete. Evenimentul, dedicat Zilei Mondiale a Teatrului de Păpuși, se va organiza pe 19 martie si e la editia cu numaru doi.

Se impune insa o conditie. Păpușile trebuie să fie confecționate de copii. Se pot folosi: șosete, linguri de lemn costumate, pet-uri, ambalaje, hârtie, materiale textile, plastilină sau orice obiecte casnice. Fiecare scenetă va avea o durată de maxim cinci minute, prezentată individual sau în grup de până la 10 copii.

Pentru a veni în sprijinul elevilor, Teatrul Arcadia va organiza trei ateliere de lucru, două, în 14 și 15 martie, dedicate construcției de păpuși, susținute de scenografi și butafori, iar unul, cu actori, în 16 martie, pentru a-i învăța pe copii mânuirea diverselor categorii de păpuși. Taxa de participare la un workshop este de 15 lei/persoană.

“Locurile sunt limitate, aşa că vă îndemnăm să vă înscrieţi cât de repede posibil la activitățile propuse de Trupa Arcadia. Data limită de înscriere la concurs este 15 martie, iar la ateliere vă puteți înscrie chiar și la fața locului, numai că vă sfătuim să nu amânați prea mult, deoarece sunt doar 20 de locuri/workshop. Pentru a afla mai multe informații, vă rugăm să urmăriți pagina de facebook a Trupei Arcadia”.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri