Elevii din Oradea vor beneficia, și în anul școlar 2022 – 2023, de transport gratuit cu mijloacele de transport în comun

Elevii claselor I- XI care au card de călătorie și sunt înscriși în anul școlar 2022-2023, la o unitate de învățământ de pe raza municipiului Oradea, beneficiază de gratuitate la transportul public local pe durata anului școlar, prin validarea în mijlocul de transport a cardului respectiv. Acesta este valabil până la 31 august 2023.

Societatea de transport local a actualizat automat valabilitatea acestor abonamente fără ca elevii să mai fie obligați să se prezinte la chioșcurile OTL.


Liceenii care au peste 18 ani (născuti între anii 2001-2004) sunt rugați să se prezinte la punctele de încărcare a abonamentelor pentru actualizarea valabilității cu o adeverință din care să reiască că sunt înscriși în anul școlar 2022-2023.


Elevii care nu au card de călătorie sunt rugați să se deplaseze la Punctul de preluare a datelor din Autogara Nufărul sau la cel din Rogerius cu o adeverință de la unitatea de învățământ care atestă că sunt înscriși în anul școlar 2022-2023, pentru emiterea cardului.

Elevii clasei 0 vor primi cardurile de călătorie, în școli, după începerea anului școlar și centralizarea listelor emise de unitățile de învățământ.

Distribuie informația
Alte știri