Elevii ISO au intrat in vacanta. Ii asteapta curand Scoala de Vara cu nenumarate surprize

De curand elevii International School of Oradea au intrat in vacanta. Vineri 21 iunie, a avut loc festivitatea de final de an scolar 2018/2019.

Serbarea a fost despre o întâlnire prietenoasa, părinti- elevi – profesori, a fost un eveniment necompetitiv, plin de bucurie. Micutii de la Nursery impreuna cu prof Dorina Pintea au cantat, au dansat și au povestit celor prezenti despre anul care a trecut.

Elevii din Early Years, pregatiti de prof Carmen Ungur-Brehoi si Anamaria Ungur, au fost costumati in supereroi-tema acestui trimestru, purtand mastile si pelerinele confectionate de ei. Au cantat si si-au etalat in limba engleza superputerile de care dispun.

“La ISO promovăm bucuria de învățare, creativitatea și excelența în educație, lucrând în armonie strânsă cu comunitatea noastră diversă”, a spus Ahmet Dündar, directorul ISO. Ne străduim să dezvoltăm abilitățile elevilor noștri, ceea ce le va permite să devină adulți independenți, respectuoși, care să contribuie la societatea globală. Îi încurajăm în mod activ să se dezvolte ca elevi independenți care pot face alegeri pozitive pentru propria lor învățare și dezvoltare.”

Au urmat copiii mai mari, din anii I-IV. Acestia au prezentat diverse cantece si poezii legate de vara si de vacanta, alaturi de profesorii lor Cathy Meyrick, Ebony Ellis, Tina Cheregi, Soumeira Gul si Ahmet Dündar. Desi copiii au intrat in vacanta, portile ISO raman deschise, in luna iulie derulandu-se Scoala de Vara cu nenumarate surprize pentru copiii cu varste intre 1-9 ani.
Carmen Ungur-Brehoi

Distribuie informația
Alte știri