Ella Bella și pirații din YupiLandia invadează ERA Park!

În luna copiilor, îndrăgita Ella Bella revine la ERA Park, iar de data aceasta îi va aduce cu ea și pe pirații din YupiLandia! Spectacolul se desfășoara duminică, 11 iunie, începând cu ora 18, sub cupola centrului comercial, și va dura aproximartiv 60 de minute.

Goangă, Flu-Flu, Cip-Cirip și Bombonel pornesc într-o aventură plină de suspans și veselie, în căutarea de comori. Ca să adune mulți galbeni și pentru a-și îndeplini, astfel, visul, eroii trebuie să treacă peste câteva obstacole. Goangă se dovedește a fi un pirat mereu întârziat și cu mult haz, dar e totodată iscusit și perseverent, reușind să treacă peste toate piedicile care îi vin în cale. Prin cântecelele bine alese, frumoasa Ella Bella va aduce misiunii multă energie, veselie și culoare, alături de Flu-Flu, Cip-Cirip și fantasticul și înțeleptul Bombonel.

Show-ul „Ella Bella și pirații din YupiLandia” va aduce la ERA Park o poveste magică și interactivă, în care inclusiv copiii din public vor fi tranformați în pirați. Intrarea este gratuită pentru toată lumea!

Distribuie informația
Alte știri