Emil Cristea, drum bun spre cer!

Cine nu l-a cunoscut a pierdut. Iar cine l-a cunoscut a pierdut acum și mai mult.

Presa orădeană se desparte azi de unul dintre cei mai veseli și mucaliți colegi. O fire aprigă și de o sinceritate rară, Emil Cristea părăsește lumea pământeană după o perioadă grea, dureroasă, dar în care, cu încăpățânarea-i specifică, a rămas până spre final optimist, luptător și de un curaj ieșit din comun.

Emil și-a început drumul în televiziune în anii 2000. Inginer la bază, curios și pasional de felul lui, s-a lăsat atras de imagine. Așa că a stăpânit aparatul de fotografiat, camera de filmat și editarea video. Primul stop l-a făcut la Televiziunea Transilvania, a continuat la TVS, Digi 24, NCN și până nu de mult timp, la Prima TV.

Pe lângă televiziune, a creat amintiri pe viață pentru sute sau chiar mii de noi familii, miri și mirese, și copiilor proaspăt încreștinați, fiindu-le alături în momentele frumoase și emoționante ale nunții și botezului, filmându-i și fotografiindu-i.

Și nouă ne rămân acum doar fotografiile cu Emil și, mai presus de toate, amintirile bucuriilor trăite împreună până la cei 49 de ani pe care i-a împlinit aici. La 50, îi vom aprinde o lumânare și ne vom aduce aminte de vorba lui din ultimul an: „Bucurați-vă cât puteți!”

Stâlpul va avea loc la Capela Orășenească miercuri, de la ora 18.00. Înmormântarea va începe joi, la ora 14.00, tot în cimitirul Rulikowski, la Capela Frențiu.

Toți foștii colegi din presă și prietenii transmit familiei putere multă, liniște și alinare sufletească!

Emil, să te bucuri de Rai!

Distribuie informația
Alte știri