Emisiunea de mărci poştale „Constituţia României, garant al drepturilor cetăţenilor români”-de luni, în magazinele Romfilatelia

Emisiunea de mărci poştale „Constituţia României, garant al drepturilor cetăţenilor români”, având drept obiectiv o tematică în premieră legată de Constituţia României, secţiunea drepturilor şi libertăţilor fundamentale, va fi introdusă în circulaţie, începând de luni, 8 aprilie.

Va fi disponibilă în magazinele Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, precum şi online – http://romfilatelia.ro/store/. Pentru a prezenta într-o concepţie grafică sugestivă drepturile şi libertăţile fundamentale, au fost selectate 9 articole din Constituţie.


„Este o emisiune care stă sub semnul sărbătoririi Centenarului României şi a evenimentelor istorice naţionale şi internaţionale care au făcut posibilă unirea efectivă a tuturor românilor. De la 1918, Unirea conferă tuturor posibilitatea de a se bucura de aceleaşi drepturi şi libertăţi, indiferent de etnie, religie sau opţiuni ideologice, într-un spaţiu comun numit România”, se arată în comunicatul publicat de agerpres.ro. Constituţie.


Foto: romfilatelia.ro

Distribuie informația
Alte știri