Emisiunea filatelică ”Trofee de vânătoare”, de miercuri, 3 iulie, în magazinele Romfilatelia

Romfilatelia anunţă introducerea în circulaţie, începând de miercuri, a emisiunii filatelice „Trofee de vânătoare”, compusă din patru mărci poştale, un plic „prima zi”, o mapă filatelică cu bloc special în tiraj limitat şi un set de patru cărţi poştale maxime pentru pasionaţii de maximafilie.

Marca poştală cu valoarea nominală de 13 lei reproduce trofeul de cerb carpatin, în timp ce trofeul de căprior este ilustrat pe marca poştală cu valoarea nominală de 5 lei, cel de mistreţ este reprodus pe marca poştală cu valoarea nominală de 12 lei, iar cel de capră neagră este ilustrat pe marca poştală cu valoarea nominală de 6 lei, precizează Romfilatelia, într-un comunicat transmis miercuri AGERPRES.

Toate aceste trofee au fost prezentate şi evaluate la expoziţiile internaţionale, alături de alte trofee româneşti medaliate.

Pe blocul special de patru timbre nedantelate s-a folosit ca sursă foto o imagine din patrimoniul Arhivelor Naţionale ale României.

Emisiunea este disponibilă în reţeaua magazinelor Romfilatelia din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, precum şi online pe https://romfilatelia.ro/store/

Distribuie informația
Alte știri