Emotii mari la concursul de rezidentiat. Vezi ce posturi sunt in Bihor

Peste 6.000 de absolvenţi ai Facultăţilor de Medicină, Medicină Dentară şi Farmacie au sustinut, astazi, examenul de intrare în rezidenţiat. Acesta s-a desfasurat, dimineata, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Târgu-Mureş şi Timişoara.

A fost test-grilă cu 200 de întrebări pentru fiecare domeniu, identice pentru toate centrele universitare în care s-a organizat concursul. La nivel naţional au fost scoase la concurs aproape 4.000 de locuri şi posturi.

Punctajele obținute vor alcătui o clasificare unică naţională pentru fiecare domeniu. Ocuparea locurilor/posturilor în cele 67 de specialităţi se face în ordinea punctajului obţinut, în limita locurilor/posturilor publicate la concurs, indiferent de centrul universitar de concurs.

Pentru Bihor posturile vizeaza Spitalul Orasenesc Stei si sunt aferente specialitatilor chirurgie generala, dermatologie, diabetologie, epidemiologie, obstetrica ginecologie si oftalmologie.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

 

Distribuie informația
Alte știri