„Energia verde – vântul”, atelier de educație muzeală la Oradea

Muzeul Țării Crișurilor Oradea – Complex Muzeal organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor și Primăria Municipiului Oradea, atelierul de educație muzeală „Energia verde – vântul”. 

Atelierul este adresat elevilor din clasele pregătitoare și clasele 0-IV și va cuprinde: discuții interactive despre ce înseamnă energia verde, despre vântul și beneficiile lui în producerea energiei verzi; vizionare de filme scurte despre funcționarea unei mori de vânt și a unei eoliene; activități practice – confecționarea unei moriști de vânt; vizitarea expoziției permanente de etnografie (fără ghidaj).

Atelierele se vor desfășura la sediul instituției din Str. Armatei Române nr.1/A, în perioada 24 – 26 octombrie 2023, de la orele 10.00 și 11.30.

Taxa de participare este de 20 lei/elev.

Primești pe whatsapp cele mai importante știri din Oradea și Bihor.  ABONEAZĂ-TE AICI, apoi apasă butonul URMĂREȘTE în aplicație 

 

Activitățile sunt organizate și susținute de Dalida Moga, educator muzeal, și Andreea Pop, muzeograf, Secția Relații Publice și Expoziții a Muzeului Țării Crișurilor.

Programări la telefon 0259/706-101, de luni până vineri, între orele 8.30 – 15.00.

Distribuie informația
Alte știri