Equilibrum Fest, cel mai complex TÂRG-FESTIVAL de terapii alternative și stil de viață sănătos, vine la Oradea! 

În perioada, 6-8 octombrie 2023, Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea va găzdui Equilibrum Fest, cel mai complex TÂRG-FESTIVAL de terapii alternative și stil de viață sănătos. În cele trei zile de festival publicul va descoperi și experimenta secretele unei vieți sănătoase și echilibrate prin nutriție, medicină holistică, terapii complementare, cristale și multe altele.

În cadrul târgului vizitatorii pot participa la conferințe, workshopuri, sesiuni demonstrative, evaluări și terapii în care o serie de personalități emblematice vor oferi din experiența și cunoștințele lor. Programul conferințelor îl veți primi pe 1 octombrie pe email.

Scopul evenimentului este de a crește gradul de informare a publicului larg asupra acestui vast domeniu al terapiilor alternative. Partea educativă va fi acoperită prin conferințe iar la standuri publicul va avea parte de sedințe demonstrative sau pot achiziționa produse.

Accesul la festival se va face pe bază de bilete la prețul de 15 lei / zi sau 30 lei / 3 zile. Abonamentele se achiziționează online iar biletele pe zile de la fața locului.

Biletul include:

  • Acces la festival pe tot weekendul;
  • Acces la peste 40 de conferințe;
  • Posibilitate de testare diverse terapii prezente în cadrul târgului;
  • Testare produse cosmetic;
  • Discuții cu specialiști la standurile de prezentare;
  • Networking și stabilirea de conexiuni noi;
  • Relaxare pe muzica terapeutică oferită pe toată perioada festivalului de către Maestrul Gheorghe Iovu.

Evenimentul va găzdui peste 50 de expozanți și conferențiari internaționali consacrați din diferite domenii: Apicultură; Astrologie; Ayurveda; Acupunctură; Chiropractică; Citirea Genelor; Cristaloterapie; Detergenți Bio; Dispozitive Orgonice; Homeopatie; Human Design; Neuro-Grafică; Numerologie; Reflexoterapie; Suplimente Nutritive; Terapie Acces Bars; Terapie Bowen; Terapie Cranio-Sacrală; Parapsihologie; Sacroterapie; Stomatologie Biologică; Uleiuri esențiale; BioEnergoterapie; Bijuterii… etc.

Motto-ul festivalului: SĂNĂTOS ÎȚI STĂ MAI BINE ! 

Vă așteptăm începând de Vineri 06.10.2023 până Duminică 08.10.2023, între orele 10:00-20:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Oradea.

Mai multe detalii despre expozanți, conferențiari și eveniment găsiți pe pagina de facebook a festivalului: https://www.facebook.com/equilibrumfest sau la nr. de telefon 0758 236 700.

Distribuie informația
Alte știri